2023
.
April
18
.
Számlázás
Logisztika

Adattörlő kód kezelése a flexPROF -ban

Adattörlő kódok importálása, automatikus kiosztása és NAV online számlajelentés

Személyes adataink védelmében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ingyenes adattörlési szolgáltatást nyújt a fogyasztóknak. Az adattörlő alkalmazás a tartós adathordozó eszközök – például mobiltelefonok és laptopok – széles körénél teszi lehetővé az eszközön tárolt adatok biztonságos és visszavonhatatlan törlését.

Az alkalmazás használatához kapcsolódó tájékoztatás biztosítása érdekében a hatóság létrehozta a veglegestorles.hu weboldalt.

A számlázó programnak pedig automatikusan jelentenie kell a NAV részére a kiadott adattörlő kódokat.

Mikor tudja jelenteni a program ezeket a kódokat?

Ha a kereskedő a számla tételsorában szerepelteti azt. Mikor tudja szerepeltetni? Ha a program kiosztja a kereskedő által használható kódot az adott értékesítési tételhez. Mikor tudja kiosztani a program? Ha "bevételezzük" egy nyilvántartásba....

Szóval már ezeket a feladatokat is ellátja a flexPROF rendszer készlet-logisztikai és a számlázó modulja.

2023
.
March
6
.
ERP
Verzió frissítés

A flexPROF modulok új verziója érhető el, ez a 23.2.1 kiadás. Jó munkát kívánunk !

A verziók frissítése automatikus

Hogy lehet automatikus az új verziók érvénybe léptetése ?

Partnereink 72%-a a SekaCloud felhős üzemeltetést részesíti előnyben. Ennek a módozatnak nem csak az az előnye, hogy tervezhető a költség, rugalmasan változtathatók az erőforrások és a felhasználók száma, hanem a frissítések során a felhasználónak semmi teendője nincs, ezt a SekaSoft Kft elvégzi a "normál" üzemidőn kívül.

A helyben telepített rendszereknél működik egy automatizmus, mely észreveszi, hogy van elérhető új verzió, és minden szükséges változtatást, ellenőrzést elvégez a helyi szerveren és a belépő felhasználóknál pedig a klienseken is.

Ebben a verzióban sok apró változtatást, szépítést hajtottunk végre a magyar és idegen nyelvű nyomtatványokon, úgy mint árajánlat, megrendelés visszaigazolás, szállítólevél.

Jó hír, hogy egyre több funkció "kerül át" az új flexPROF modulokba.

2023
.
March
5
.
ERP
Support

A flexPROF ügyfélszolgálati portálunk már bizonyított, ügyfeleink egyre szívesebben használják

Miért is hatékony ez a portál ?

Mert rendet tesz a káoszban.

Az email üzenetek nem követhetők jól nyomon, ezt már tapasztalatból tudjuk. Vagy túl sok van belőlük, vagy épp az nem kapja meg, akinek kellene, és ha "egy körnél" hosszabb a megoldás, már elveszíthetjük a fonalat.

A Jira Service Management rendszerre épített flexPROF ügyfélszolgálati portálra beküldött ügyek nem vesznek el, azok sorsa mindenkor szem előtt van. Az ügy kapcsán az ügyfélszolgálat levelezhet a bejelentővel, pontosíthatja a kérést / kérdést, és a fejlesztő csapattal is megvitathatja az esetleges megvalósítás részleteit. Imádjuk, amikor gyorsan és partnereink megelégedésével zárjuk le a kérdéseket, kéréseket.

Hogyan kell használni?

Pár kattintás az egész, a használata roppant egyszerű.
  • A flexPROF rendszer felhasználói meghívást kapnak a rendszerbe.
  • Bejelentkeznek névvel, jelszóval és már látják is, hogyan állnak a korábbi ügyek.
  • A saját bejelentések és a cég többi kollégája által beírtak is láthatók, hiszen ebből tanulni lehet.
  • Súgóközpont néven elérhető egy tudástár, mely már a bejelentés beírása közben is próbál segítséget adni.

Honnan érhető el?

A programokból egy kattintással vagy linkről.

A flexPROF modulokba beépítettük a JIra rendszer hívását, így a program használata közben felmerült kérdések, problémák közlése érdekében csak a Jira ikonra kell kattintani, és megjelenik a bejelentkező felület. A programon kívüli pedig erre a linkre kattintva érhető el a flexPROF ügyfélszolgálati rendszer.