Irányítsd gyártó céged minden fontos területét a könnyen kezelhető flexPROF ERP szoftverrel

Sokoldalú vállalatmenedzsment rendszerünk integrált moduljai segítenek összehangolni az anyagi és humán erőforrásokat a hatékonyabb termelés elérése érdekében.
Teljeskörű ERP RENDSZER GYÁRTÓ CÉGEKNEK

A nyereségesség kulcsa az erőforrások optimális felhasználása

Egy üzem működése akkor hatékony, ha az erőforrások felkészülten és megfelelő minőségben vannak jelen, akkor és ott, amikor a gyártási folyamatban épp szükség van rájuk. Amennyiben ezt csak rengeteg manuális munkával tudod elérni, akkor nem csak az információk összegyűjtése lesz idő igényes, hanem a hibalehetőség is megnő.Az erőforrások felhasználását mindenképpen optimalizálni kell, csak az nem mindegy, hogyan.

Integrált ERP rendszerünk modern szoftveres támogatást nyújt a cégedben végbemenő összes folyamathoz: a logisztikától kezdve a gyártásmendzsmenten át a minőségbiztosításig minden kritikus területet ezentúl egy rendszerben kezelhetsz és irányíthatsz.

Teljeskörű ERP RENDSZER GYÁRTÓ CÉGEKNEK

A multik vállalatirányítási tudását kínáljuk megfizethető áron

Elegendő egy szoftvert használni

Gyártó céged összes folyamata egyszerűen kezelhető egyetlen ERP-vel

Növekvő bevételek, kevesebb stressz

Optimalizált gyártás és erőforrás-felhasználás egyenletes termelés mellett

Gördülékeny gyártásmenedzsment

Olajozottan működő gyártási tevékenység kevesebb adminisztrációs munkával

Átlátható gyártási műveletek

Naprakész adatok profi dokumentációkban már néhány kattintással

Automatizált folyamatok

Előre beállított gyártmány- és műveleti tervek alapján automatán zajlik a termelés

A kieső idők csökkennek

Hatékonyabbá válik a munkaszervezés, így nő a termelési volumen

Teljeskörű ERP RENDSZER GYÁRTÓ CÉGEKNEK

Gördülékeny vállalatirányítás könnyen kezelhető, transzparens rendszerben

GYÁRTÁS ELŐKÉSZÍTÉS

Rövid műszaki tervezés idő

Szoftverünkkel formalizált módon egyszerűen előállítható a gyártmány összetevőinek teljes listája, anyagszükségletekkel, alkatrészjegyzékkel, gyártóeszköz-szükséglettel és a gyártási technológia szerinti műveletekkel együtt.

GYÁRTÁS INDÍTÁS

Gördülékeny termelés

Programunk áttekinthetővé teszi a feladatokat: a felelősökhöz folyamatok és határidők delegálhatók, így könnyen felügyelhető a teljes üzem gyártási tevékenysége, és láthatóvá válik, hol mennek rendben a dolgok, vagy hol van elakadás.

GYÁRTÁS KÖVETÉS

Maximálisan átlátható folyamatok

Hiteles és azonnali információkból a beépített automatizmusokkal szoftverünk rögzíti az összes gyártási adatot, és pontos termelési információkat szolgáltat, ami biztosítja a precíz nyomonkövetést, a gyors beavatkozási lehetőséget és a gyártás non stop monitorozását.

GYÁRTÁS TERVEZÉS

Optimális kapacitáskihasználás

Programunk segítségével a projekt-, gyártmány- és művelettervek meghatározott határidők és sorrendek alapján egyszerűen ütemezhetők és felelősökhöz delegálhatók, amivel az elakadások gyorsan kezelhetők, és megalapozott operatív vezetői intézkedések hozhatók.

GYÁRTÁS OPTIMALIZÁLÁS

Gazdaságosabb gyártás

Rendszerünk a tapasztalati adatok és beszerzési lehetőségek, valamint a rendelkezésre álló kapacitások alapján képes többféle modell futtatásával meghatározni az optimális gyártási javaslatot, amivel ténylegesen időt és pénzt takaríthatsz meg a termelési folyamatban.

Teljeskörű ERP RENDSZER GYÁRTÓ CÉGEKNEK

Kimondottan a hazai piacra fejlesztett rugalmas ERP rendszerünket a kollégáid is imádni fogják, mert sok felesleges terhet vesz le a vállukról, és emberibbé, élvezetesebbé teszi a munkát

A Flexprof ERP rendszer moduljai

Moduláris flexPROF ERP rendszerünk megkönnyíti céged operatív irányítását

CRM modul

Integrált CRM modulunk könnyen áttekinthetővé teszi az értékesítési folyamatokat a reklámkampányok összeállításától kezdve az érdeklődők gyűjtésén át az árajánlatadásig.

Tovább a Crm modulra

Pénzügy-számvitel modul

Kezeld egyszerűen a számlázás, főkönyvi könyvelés, mérlegkészítés és minden egyéb pénzügyi nyilvántartás összes műveletét egyetlen, remekül integrálható ügyviteli programmal.

Tovább a pénzügy-számvitel modulra

Kontrolling modul

Eredmény- és pénzügyi kontrolling rendszereink a költségek és a bevétel több dimenziós összevetésével, illetve a várható pénzmozgások kézben tartásával teszik hatékonyabbá vállalatod irányítását.

Tovább a kontrolling modulra

Beszerzés-logisztika-készletnyilvántartás modul

Szoftverünk megkönnyíti a gyártó cégeknek, hogy a termeléshez szükséges anyagok és eszközök mindig a megfelelő időben, megfelelő mennyiségben, és a megfelelő helyen álljanak rendelkezésre.

Tovább a beszerzés-logisztika modulra

Gyártásmenedzsment modul

Korszerű gyártásmenedzsment rendszerünk a termelő cégek alapvető árbevétel teremtő tevékenységét segíti a gyártási folyamatok összehangolt tervezése, irányítása és ellenőrzése révén.

Tovább a gyártásmenedzsment modulra

Minőségbiztosítási funkciók

Modern ERP szoftverünkbe sokféle minőségbiztosítási rendszert támogató funkciót építettünk be azért, hogy egyetlen adatforrásból építkezzen minden főbb folyamat és a minőségirányítási rendszer.

Tovább a minőségbiztosítási funkciókhoz
Teljeskörű ERP RENDSZER GYÁRTÓ CÉGEKNEK

Hasznos funkciók, amik segítenek felpörgetni a termelést

Darabjegyzék

Alkatrészjegyzék, műveletterv, és verziók a gyártástechnológiai előírásokra vonatkozóan

Gyártási lap

Munkalapszerű dokumentum a gyártandó termékről, mely tartalmazza annak elemeit és műveleteit

Gyártócsarnok dash board

Mutatja az egyes munkaállomásokat, és hogy azokon éppen mi történik, hol tartanak a gyártmányok

Kanban és listás vizualitás

A gyártási rendszer jól áttekinthető felületeket ad a művezetőknek és a technikusoknak is

Start-stop rendszer

A gyártási rendszer több üzemmódban működik, gombnyomások állítják a státuszokat és mérik az időt

Automatikus készletkezelés

A gyártási műveletek készre jelentése automatikusan kezeli az előírt alapanyag- és alkatrész készletet

Teljeskörű ERP RENDSZER GYÁRTÓ CÉGEKNEK

A termelő cégek összes vállalatirányítási folyamatára integrált megoldást kínálunk egyetlen ERP szoftver bevezetésével, mely szorosan igazodik a meglévő gyártási technológiákhoz

Négy lépés a profi gyártásmenedzsmenthez

1. lépés
2. lépés
3. lépés
4. lépés

Megismerés

Minden a feladatok megismerésével, elemzésével és megértésével kezdődik: LEAN technológia elemző, szakértő csapat bevonásával rakjuk össze a teljes folyamatot

Fejlesztés

Programozó csapatunk elvégzi a szükséges fejlesztéseket, hogy rendszerünk a lehető legmagasabb szinten támogassa az alkalmazott gyártási technológiákat.

Tesztüzem

Élesítés előtt alaposan leteszteljük a teljes rendszer működését, és a Megrendelővel közösen finomhangoljuk a kialakított megoldást, az optimális működés érdekében.

Bevezetés

Szerethető rendszert adunk a munkatársaid kezébe, akiket első perctől fogva bevonunk a tervezésbe, biztosítva, hogy a lehető legjobban támogassa a rendszer a munkájukat.

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

Sekasoft

Kimondottan a hazai piacra fejlesztett rugalmas ERP rendszerünket a kollégáid is imádni fogják, mert sok felesleges terhet vesz le a vállukról, és emberibbé, élvezetesebbé teszi a munkát