flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

Célunk, hogy egyetlen ERP program használatával egy komplett minőségügyi rendszert is a kezedbe adjunk

Modern vállalatirányítási szoftverünkbe sokféle, a minőségbiztosítási rendszert támogató funkciót építettünk be azért, hogy ne kelljen párhuzamos nyilvántartásokat vezetni, és egyetlen adatforrásból építkezzen minden főbb folyamat és a minőségirányítási rendszer.
flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

Az ERP-be integrált minőségbiztosítási rendszer jelentős adminisztrációs terhet levesz a válladról

Nem kell külön nyilvántartás

Az átvételi ellenőrzés a beszerzési folyamathoz kapcsoltan, automatikusan zajlik, minősítő kódok alkalmazásával

Integrált mérés és ellenőrzés

A gyártásközi és végtermékek vizsgálati eredményei bármikor elérhető online jegyzőkönyvbe kerülnek

Egyszerű nyomon követés és hibakezelés

A beszerzéseknél megadott eredet azonosítók minden későbbi mozgás és felhasználás esetén könnyen visszakereshetők

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

ERP szoftverünk használatával a minőségirányítási rendszerben előírtak jó része már a valós munkafolyamatok során automatikusan megvalósul, így örökre elfelejtheted az ISO megfelelésekhez gyártott papírhegyeket és a vele járó rengeteg adminisztrációs munkát.

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

A rendszerünkbe beépített rugalmasan alakítható minőségellenőrzési és javító intézkedések alkalmazásával a jó alapanyagok, a megbízható beszállítók, a megfelelő gépek és szerszámok, valamint az emberi erőforrások és munkautasítások könnyedén rendelkezésre állnak.

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

ERP rendszerünk minőségbiztosítási funkciói növelik vevőid elégedettséget

Nyomonkövetés

A hibás termékek azonnal visszahívhatóak

Rendszerünk a készletek nyomon követésére a valósággal összhangban működő eredet azonosítókat (pl. LOT-szám, sarzs, adag, lejárati idő stb.) használ, amikkel könnyen lekérdezhetőek a különböző beépülések és élettörténetek. Ez nagy segítség a minőségbiztosítás terén, hiszen hibás alapanyag vagy gyártás illetve végtermék esetén minden gyorsan visszakereshető, és azonnal intézkedni lehet.

Átvételi ellenőrzések

A minőségellenőr munkáját megkönnyíti a hibás beszerzések gyors kiszűrése

Azoknál az anyagoknál vagy termékeknél, amik csak mintavételes vagy egyedi minőségellenőrzéssel vehetők át, különösen fontos, hogy az ellenőrzési folyamat gyors és egyszerű legyen. ERP rendszerünkben termékenként és cikkenként is beállítható, hogy kell-e minőségellenőrzés, ki végezze azt el, és melyik folyamatban. Az ellenőrzés befejezéséig a beszerzett termékek pedig zárolhatók.

Hibás termék kezelés

Nem fognak hibás termékek keveredni a kifogástalan minőségű gyártmányokkal

A hibás termékek (akár beszerzésből, akár gyártásból származnak) elkülönített kezelést és további intézkedést igényelnek. Ebben segít ERP rendszerünk, amiben konkrét beszerzési mennyiség is zárolható, vagy olyan tárolóhelyre (raktárba) mozgatható, ahonnan csak speciális esetben lehet kivenni. Így nem mehet gyártásba a nem megfelelő cikk, és a készlettervezés is valós adatok szerint történik.

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

Búcsúzz el örökre a gyártási selejtektől

ERP szoftverünkkel cégre szabottan, akár gyártási lépésenként is előírhatók különféle ellenőrzések, és a program egyben kötelezi is ezek végrehajtását. A gyártási folyamat kötelező lépéseként beépített ellenőrző mérések így megkerülhetetlenek lesznek, ami hosszú távon a minőség javulását és a gyártási selejtek számának csökkenését vagy megszűnését fogja eredményezni.

Hatáskörök támogatása

Szervezd meg a munkaerő- helyettesítést néhány kattintással

A hatáskörök szabályozása fontos része a minőségirányításnak. Fejlett programunkkal egyszerűsödik a munkakörök definiálása, valamint a munkakörök közötti flexibilitás biztosítása. Szoftverünkben a szükséges adatok, funkciók jogosultság szerint elérhetők, és a változások is könnyen kezelhetők, pl. ha valaki szabadságra megy, a munkaköre pár kattintással átadható a helyettesítőnek.

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

A Nádor Rendszerház kft 2011 óta használja a flexPROF rendszerét a cég teljeskörű kereskedelmi, gazdasági, logisztikai kiszolgálására.A szoftver nagy előnye, hogy minden területen lépést tartott a cég növekedésével és továbbra is kiszolgálja az igényeinket.

Gombos Tibor

Ügyvezető igazgató, Nádor Rendszerház Kft.

Társaságunk több mint 10 éve használja a SekaSoft rendszerét, ahogy a tevékenységeink megkívánták, a rendszert rugalmasan alakították az ingatlan hasznosítási, vagyongazdálkodási funkciókhoz. Pénzügy-számvitel és a kontrolling modulja napra kész információt biztosít likviditásunk, tevékenységünk eredményességének nyomon követéséhez és ezáltal rövid – hosszú távú terveinkhez. Könnyen kezelhető, biztonságos rendszernek tartom.

Horváth Tünde

Gazdasági igazgató, Budavidék zRt

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

Alkalmazásaink maximalizálják a sales és marketing csapatod eredményeit

Tevékenység napló

Megkerülhetetlen esemény naplózással követhetőek a módosított vagy törölt adatok és a hibaüzenetek

Készlettípusok

Szoftverünk háromféle állapotot kezel: kiadható, minőségellenőrzésre vár, illetve zárolt

Minősítés kódok

A készlettípusok közötti átállítások cégre szabható lépésekkel és minősítési kódokkal valósíthatóak meg

Lejárati idő

Szoftverünk kezel gyártási időt és lejárati dátumot, ill. automatikus készletkiadást végez pl. a lejárati idő szerint

Sarzs, LOT-szám

Gyártási azonosító kezelés is lehetséges, automatikus és egyedi kiválasztással, pl. cimkenyomtatáshoz

Mérési jegyzőkönyv

Folyamatba épített vagy végellenőrzéshez is kapcsolódhat, rögzíti a minőségi paramétereket

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

flexPROF minőségbiztosítási funkciók modul

Sokoldalú ERP rendszerünk beépített minőségbiztosítási funkcióinak köszönhetően nem kell többé amiatt aggódnod, hogy egy esetleges ISO audit, alapvető hiányosságokat fog feltárni céged működésében.