flexPROF kontrolling modul

Összehangolt tervezés, ellenőrzés és elszámolás a megalapozott vezetői döntésekhez

Eredmény- és pénzügyi kontrolling rendszereink a költségek és az árbevétel több dimenzióban történő összevetésével, valamint a várható pénzmozgások folyamatos kézben tartásával teszik hatékonyabbá céged működését.
flexPROF kontrolling modul

Alapos tervezés és átgondolt kontrolling megoldások alkalmazásával nem érhetnek váratlan meglepetések

Mindig tudni fogod, hová tart a céged

A folyamatos ellenőrzés azonnal rámutat, mikor és hol szükséges beavatkozni, így elkerülheted az utólagos tűzoltásokat

Csökken a többletmunka és a hibalehetőség

Munkaigényes Excel táblák használata helyett ebben az operatív rendszerben az adatok automatikusan frissülnek

Ténylegesen mérhetővé válik a hatékonyság

Egzakt kontrolling kódokkal ellenőrizheted a projektek megvalósulását mind eredménycentrikusan, mind pénzügyi szempontból

flexPROF kontrolling modul

Naprakész kontrolling kimutatásokkal pontos információkhoz juthatsz az elért eredményekről illetve a pénzügyi helyzetről, és egyértelműen láthatóvá válik, mely értékek térnek el a tervezett számoktól.

flexPROF kontrolling modul

A modulban pár kattintással elkészített forgalmi kimutatások a központi adatbázisból kiindulva számtalan bonyolult hagyományos elemzést kiváltanak, és lehetővé teszik az árbevétel teljeskörű elemzését.

flexPROF kontrolling modul

Kulcsfontosságú funkciók az operatív cégirányításhoz

Terv-tény összevezetés

Egyszerűen ellenőrizhető tervszámok

Kontrolling rendszerünk eltéréselemzési funkciójának középpontjában a terv-tény adatok precíz összevetése áll. A gyakorlatban mindez az üzleti tervben meghatározott tervszámok és az időközben bekövetkezett események miatt korrekcióra szorult "várható" adatok megvalósulásának ellenőrzését, és az eltérések teljeskörű feltárását jelenti.

Ha pontosan ismerjük a különbségeket, akkor azok alapos vizsgálatával és elemzésével könnyebb lesz kideríteni a kiváltó okokat. Naprakész adatokat feldolgozó programunkkal azonnal láthatóvá válnak a lemaradások és többletköltségek, ami óriási segítséget jelent az operatív döntések meghozatalában.

Utókalkuláció

Láthatóvá válnak a tényleges önköltségek

Az utókalkuláció adatokat biztosít a befejezett projektek tényleges költségeinek megállapításához, hiszen szoftverünk a közvetlenül felmerülő költségelemeken felül a közvetett költségek felosztására is kínál lehetőségeket.

Reálisabb képet kapsz a valós bekerülésekről, ez pedig segíti a kalkulációs folyamatokat. Tisztán látod az önköltséget, a számok ismeretében módod van azt tovább faragni. Reális alapon tudsz eladási árakat képezni, árajánlatokat adni.

Kontrolling elemzések

Korrigálj és avatkozz be a folyamatokba, amikor és ahol szükséges

Felhasználóbarát szoftverünkkel sokféle összehasonlító analitikát készíthetsz profitcenterek szerint, vagy költséghely-alapon, de akár téma, főkönyvi szám, tranzakció illetve időszak szerint is.Pontos kimutatásaink segítségével végre képes leszel számszerűsítve megfigyelni a céged egyes területeinek működési hatékonyságát, így szükség esetén még időben be lehet avatkozni a profitnövelés és a költségek csökkentése érdekében.

flexPROF kontrolling modul

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

A Nádor Rendszerház kft 2011 óta használja a flexPROF rendszerét a cég teljeskörű kereskedelmi, gazdasági, logisztikai kiszolgálására. A szoftver nagy előnye, hogy minden területen lépést tartott a cég növekedésével és továbbra is kiszolgálja az igényeinket.

Gombos Tibor

Ügyvezető igazgató, Nádor Rendszerház Kft.

Korábban számos vállalatirányítási rendszer implementálásában vettem részt, illetve használtam / használok munkám során, de őszintén meglepett a flexPROF szoftvercsalád érett komplettsége, használhatósága, és modern dizájnja. Bátran ajánlom középvállalatoknak és könyvelőirodáknak egyaránt.

KOLONICS RÓBERT

Ügyvezető, Kontrolling és transzferár tanácsadó Kft.

flexPROF kontrolling modul

Ezekkel az alkalmazásokkal a kontrolling egyszerű rutinfeladattá válik

Adatimport és -export

Egyszerűen paraméterezhető felület segíti Excel vagy XML formátumban bevinni illetve kinyerni az adatokat

Riportok készítése

Tárolható szűrőkkel és széleskörű, gyors, rugalmas lekérdezésekkel átlátható listák illetve táblázatok készíthetők

Költségfelosztások

A közvetett költségek többféle vetítési alappal (pl. a ráfordított produktív órák alapján) oszthatók vissza a költségviselőkre

Kontrolling könyvelés

A rendszer képes elkülönített halmazban kezelni a belső, vezetői információkat a számviteli könyvelésben

Kontrolling kódok

Profitcenter, költséghely, téma kódok és különböző dimenziók jelölhetnek minden költség és árbevétel tételt a rendszeren belül

Terv - várható - tény

Az elfogadott terv fixálható, míg a várható terv rugalmasan alakul, a tényadatok eltérését pedig mindkettőhöz képest kimutatjuk

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

flexPROF kontrolling modul

Folyamatos kontrolling alkalmazásával tudatosabb lesz a cégvezetés, ezenfelül láthatóvá válik, hol van a cégedben potenciális nyereség illetve további tartalékok, és hogyan lehet a hatékonyságot valamint a bevételt tovább növelni.