flexPROF gyártásmenedzsment modul

Gyártás előkészítés, tervezés és nyomonkövetés egyszerűen kezelhető felületen

Korszerű gyártásmenedzsment rendszerünk a termelő cégek alapvető árbevétel teremtő tevékenységét segíti a gyártási folyamatok összehangolt tervezése, irányítása és ellenőrzése révén.
flexPROF gyártásmenedzsment modul

A gyártási folyamatok optimalizálásával a termelés tervezhetőbbé és kiszámíthatóbbá válik

Nagy pontosság kevés manuális munkával

Pár gombnyomással tűpontos adatok keletkeznek, a beépített kontrollmechanizmusok pedig minimalizálják a hibalehetőségeket

Ideális készletgazdálkodás

Magas készletszintek és gyakori anyaghiányok helyett a beszerzések és felhasználások egyaránt átláthatóvá és jól tervezhetővé válnak

Egyenletes termelés kieső idők nélkül

Nem lesznek munkacsúcsok és látványos leállások, hanem folyamatossá válik a kapacitások kihasználása mind a munkaerő, mind a gépek tekintetében

flexPROF gyártásmenedzsment modul

Könnyen áttekinthető gyártásmenedzsment programunk abban segít, hogy minél rövidebb átfutási idővel és a kapacitások optimális kihasználásával a lehető leghatékonyabb legyen a termelés.

flexPROF gyártásmenedzsment modul

Az egyedi projektgyártástól kezdve a nagy sorozatú gyártásig jól működő, produktív kapcsolatot teremtünk a beszerzési és az értékesítési folyamatok között.

flexPROF gyártásmenedzsment modul

Hasznos funkciók, amikkel a versenytársaidnál eredményesebben gyárthatod termékeidet

Gyártás előkészítés

Formalizált módon láthatod a gyártmányterv minden összetevőjét

Sokoldalú rendszerünk lehetővé teszi a gyártott termékek teljes megtervezését darabjegyzék illetve technológia alapján, vagy akár tervezőszoftverből importálva, az alkotóelemek kellő sorrendben történő hozzáadásától kezdve az egyes folyamatok beállításáig.

Így formalizált módon előáll az adott gyártmány összetevőinek teljes listája, anyagszükségletekkel, alkatrészjegyzékkel, gyártóeszköz-szükséglettel és a gyártási technológia szerinti művelettervvel együtt.

Gyártás indítás

Kiegyensúlyozott gyártási folyamatokkal gördülékeny lesz a termelés

Szoftverünk nagyban segíti a műszakvezető munkáját, hiszen a program kezelési felületén a gyártási feladatok státusza folyamatosan változik, aszerint, hogy a már előkészített gyártási feladatok közül a prioritások figyelembe vételével mi lett épp gyártásba helyezve.

A zökkenőmentes tevékenység biztosításához az is hozzájárul, hogy a gyártás indításakor az egyes folyamatokhoz határidők köthetők és felelősök delegálhatók, így könnyen felügyelhető a teljes üzem gyártási tevékenysége, és láthatóvá válik, hol mennek rendben a dolgok, vagy hol van elakadás.

Gyártás követés

Pontos, naprakész információk a gépek és emberek hatékonyságáról

Felejtsd el a gyártással kapcsolatos utólagos vagy papír alapon történő adminisztrációt, mert az nem mindig ad reális képet, és nagy a hibalehetősége is. Programunk rögzíti az összes gyártási adatot, ideértve a termelés megkezdését és befejezését, a szüneteket, vagy az elkészült termékek darabszámát.

Az így rendelkezésre álló információkból a különféle beépített automatizmusok segítségével szoftverünk pontos termelési adatokatokat szolgáltat, ami segít megválaszolni az olyan kérdéseket, mint: mi a helyzet a gyártmányokkal, vagy folyamatos-e a termelés, illetve hol vannak kieső idők.

Gyártás tervezés

Kezeld gyorsan az elakadásokat az optimális kapacitás-kihasználás érdekében

Gyártás tervező programunk lehetővé teszi a vezetői szintű áttekintést az egyes termelési státuszok és elakadások állandó figyelésével. Segítségével a projekt-, gyártmány- és művelettervek meghatározott határidők és sorrendek alapján egyszerűen ütemezhetők és felelősökhöz delegálhatók. A projekt szintű, gyártmány szintű és műveleti szintű lekérdezések átlátható megjelenítésével a határidők, státuszok, és felelősök azonnal elérhetővé válnak rendszerünkben, ami nélkülözhetetlen az elakadások gyors kezeléséhez és a megalapozott operatív vezetői intézkedések meghozatalához.

Gyártás optimalizálás

Többféle gyártási modell közül választhatod ki az optimális variációt

Rendszerünk a tapasztalati adatok és beszerzési lehetőségek, valamint a rendelkezésre álló kapacitások alapján képes többféle modell futtatásával az optimális gyártási javaslat előállítására. Ez lehet például a legjobb gyártási sorrend megállapítása, az optimális gépelosztás meghatározása, vagy a legjobb technikus kolléga hozzárendelése.

Ha többféle variációt láthatsz a gyártás tervezésére, akkor könnyen kiválaszthatod közülük azt, amivel ténylegesen időt és pénzt takaríthatsz meg a termelési folyamatban a költségszintek csökkentésével, a beszerzések átütemezésével vagy a humán erőforrások átszervezésével.

flexPROF gyártásmenedzsment modul

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

A Nádor Rendszerház kft 2011 óta használja a flexPROF rendszerét a cég teljeskörű kereskedelmi, gazdasági, logisztikai kiszolgálására.A szoftver nagy előnye, hogy minden területen lépést tartott a cég növekedésével és továbbra is kiszolgálja az igényeinket.

Gombos Tibor

Ügyvezető igazgató, Nádor Rendszerház Kft.

Társaságunk több mint 10 éve használja a SekaSoft rendszerét, ahogy a tevékenységeink megkívánták, a rendszert rugalmasan alakították az ingatlan hasznosítási, vagyongazdálkodási funkciókhoz. Pénzügy-számvitel és a kontrolling modulja napra kész információt biztosít likviditásunk, tevékenységünk eredményességének nyomon követéséhez és ezáltal rövid – hosszú távú terveinkhez. Könnyen kezelhető, biztonságos rendszernek tartom.

Horváth Tünde

Gazdasági igazgató, Budavidék zRt

flexPROF gyártásmenedzsment modul

Alkalmazásaink maximalizálják a sales és marketing csapatod eredményeit

Gyártási technológia

Darabjegyzékeket vagy receptúrákat készíthetsz művelettervvel és anyag-
alkatrész szükséglettel

Eltérés a technológiától

Technológiai változatok is lehetségesek, az aktuális gyártásban pedig tovább módosíthatók az előírások

Automatikus készletkezelés

A művelet készre jelentésekor a hozzárendelt anyagok felhasználása automatikusan megtörténhet

Alvállalkozók bevonása

Alkatrészek kiadásának és visszahozatalának egyszerű a kontrollja szállítólevéllel, külső cég bevonása esetén

Mérések, jegyzőkönyvek

A vég- illetve a folyamatba épített ellenőrzések digitális mérési jegyzőkönyvei cégre szabottan alakíthatóak ki

Start-stop rendszer

Optimalizált, egyszerű adatbeviteli felületek indításra és leállításra, érintőképernyőn és tableten

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

flexPROF gyártásmenedzsment modul

Egyszerűen kezelhető gyártásmenedzsment rendszerünk a gyártási folyamatok összehangolt megtervezésével, irányításával és ellenőrzésével produktívabbá teszi a termelést.