flexPROF beszerzés-logisztika modul

Optimalizált beszerzések, hatékony készletgazdálkodás, precíz nyilvántartás a számviteli előírásoknak megfelelően

Beszerzés-logisztikai szoftverünk megkönnyíti, hogy a termeléshez szükséges anyagok a megfelelő időben, megfelelő mennyiségben, és a megfelelő helyen álljanak rendelkezésre a vállalkozásodban.
flexPROF beszerzés-logisztika modul

Modern rendszerünkkel elkerülhető az anyaghiány miatti leállás és nem fog pénz állni feleslegesen a raktárkészletben

Pontos kimutatások pár kattintással

Papíron vagy Excelben vezetett rémálom-készletgazdálkodás helyett gyorsan pontos és széleskörű áttekintést kapsz

A folyamatok láncszerűen kapcsolódnak

Egyszerűen lehet kontrollálni az egyes lépések között a részleges vagy teljes megvalósulást illetve az elakadásokat

Optimális készlet-meghatározás

Nincs többé készlethiány miatt akadozó termelés vagy sok forrást lekötő magas készletszint, csak ideális mennyiségek

flexPROF beszerzés-logisztika modul

Modulunk a termeléshez tartozó különféle belső logisztikai folyamatok és a készletszint precíz kezelésével megkönnyíti a beszerzési és az értékesítési folyamatok megtervezését, irányítását és elemzését.

flexPROF beszerzés-logisztika modul

A zökkenőmentes áruforgalomhoz nélkülözhetetlen egy olyan komplex rendszer, amivel a beszerzés, a logisztika és a készletnyilvántartás egyaránt költséghatékonyan, és a valós piaci igényeknek megfelelően kivitelezhető.

flexPROF beszerzés-logisztika modul

Gördülékeny vállalatirányítás könnyen kezelhető, transzparens rendszerben

BESZERZÉSI JAVASLAT

Optimalizált beszerzési javaslatok a további tervezéshez

A beszerzéseket mind pénzügyileg, mind logisztikailag, mind időben tervezni kell. Minél bonyolultabb, sokrétűbb egy cég működése, annál nehezebb ezt céleszköz nélkül átlátni, menedzselni. Ehhez nyújt segítséget szoftverünk, amiben lehetőség van cikkenként, mennyiségi és időbeli javaslatot tenni a beszerzésekre, jelölve az igény okát, így előre tudni fogod, mi mire hová és mikorra kell.
Ezek a beszerzési javaslatok több szempontból is áttekinthetőek és ellenőrizhetőek (cikk, cikkcsoport, határidő, felhasználási cél, készletgazda, szállító stb.), valamint a módosításuk is egyszerű, így könnyen és gyorsan továbbvihető belőlük a folyamat a következő lépés irányába.

SZÁLLÍTÓI AJÁNLATKÉRÉS

“Szó elszáll, a papír elveszik” - előzd meg a konfliktusokat szállítói ajánlatkéréssel

Sok későbbi vitás helyzet elkerülhető, ha a megrendelésed leadását megelőzi egy formalizált ajánlatkérés, amit néhány kattintással elkészíthetsz beszerzés-logisztika modulunkban. Ha e-mailben elküldöd partnerednek, a visszakapott adatok egyszerűen beimportálhatók szállítói ajánlatként.
Ezt rendszerünk rögtön az adott partnerhez kapcsolja, így a megrendelés tényleges leadásakor könnyen hivatkozhatsz az előzőleg kapott árajánlatra. Programunk segítségével ráadásul több beérkezett ajánlatot is egyszerűen összevethetsz, hogy megtaláld közöttük az ár-érték arányban leginkább megfelelőt.

SZÁLLÍTÓI MEGRENDELÉS

Küldj korszerű, pontos megrendeléseket a beszállítóid felé

A szállítói megrendelés elküldése már pénzügyi kötelezettségvállalás, ugyanakkor anyagi biztosíték is a valós folyamatok gördülékeny kivitelezésére. Ezért kiemelten fontos, hogy olyan programot használj ennek elkészítéséhez, ami precíz, és biztos tervezési lehetőséget kínál az anyagellátás terén.
Szoftverünk elegáns és átlátható megrendeléseket készít beszerzési javaslatokból, vevői rendelésekből (vagy akár ezek nélkül is), amiket e-mailben egyetlen kattintással el is küldhetsz a beszállítóidnak. E dokumentumok segítségével számon tartható, mi várható a raktárba, mindemellett előkészíti a raktári bevételezést is.

BESZERZÉS, BEVÉTELEZÉS

Készletre vétel könnyedén, a számviteli kötelezettségeknek megfelelően

Szoftverünkkel elvégezhető a beszerzések bizonylat szerinti rögzítése, így könnyen és gyorsan visszakereshető, hogy milyen okból, kitől, mikor, milyen bizonylatszámmal, miből, mennyiért, tételesen mekkora mennyiséget vettél, és azt hová tetted.
A gyors adatbevitel, a könnyű kitöltés, a céltárhely felajánlása és a több szempontú keresési lehetőségek naprakész látképet adnak az aktuális készletekről, és lehetővé teszik a nyitott rendelések gyors lezárását is.

LELTÁROZÁS

Készíts szabályszerű leltárt egyszerűen, akár mobil eszközökkel

A pontos leltár elkészítése nem csak tulajdonosi érdek, de számviteli előírás is. Modern leltárszoftverünkkel nem csak a hagyományos módon, hanem akár mobil adatgyűjtő eszközökkel (laptopokkal, tabletekkel) is elvégezheted az ellenőrzést, raktáranként, fordulónappal.

Programunk további óriási előnye az automatikus kiértékelés, a leltárkönyv szerinti készletek ugyanis rögtön előállnak a leszámolt tényadatok alapján, így a leltárkorrekció, a hiányok és többletek lekönyvelése egyszerű rutinfeladattá válik.

Flexprof beszerzés-logisztika modul

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

A készleteink részletes, gyári számos és eredet szerinti kezelését nem tudnánk megoldani egy pontos, naprakész beszerzési és készletnyilvántartó megoldás nélkül. A flexPROF ERP rendszere a bolti értékesítést, a telepítési feladatokat és a szerviz munkát is segíti.

Tatár Ádám

Ügyvezető igazgató, SF Sekurity Kft

Társaságunk több mint 10 éve használja a SekaSoft rendszerét, ahogy a tevékenységeink megkívánták, a rendszert rugalmasan alakították az ingatlan hasznosítási, vagyongazdálkodási funkciókhoz. Pénzügy-számvitel és a kontrolling modulja napra kész információt biztosít likviditásunk, tevékenységünk eredményességének nyomon követéséhez és ezáltal rövid – hosszú távú terveinkhez. Könnyen kezelhető, biztonságos rendszernek tartom.

Horváth Tünde

Gazdasági igazgató, Budavidék zRt

flexPROF beszerzés-logisztika modul

Alkalmazásaink maximalizálják a sales és marketing csapatod eredményeit

Cikk csoportosítás

A többszintű struktúrában kialakítható, vizuálisan megjeleníthető cikkcsoport rendszer segíti a keresést és összevont elemzési szintekre ad lehetőséget

Tulajdonság rendszer

Tetszőleges számú terméktulajdonságot adhatsz meg, ami könnyen szinkronizálható a webáruházak kategória rendszereivel is

Gyártási szám kezelés

Beolvashatók fájlból, vagy vonalkódolvasóval is lehet kezelni, adott cikken belüli egyedi azonosításra ad módot, szigorú, zárt rendszerben

Cikktörzs kezelés

Egységes törzsben, struktúrálva kezelhetők a szolgáltatások, a vásárolt anyagok, az áruk, a göngyölegek, valamint a félkész és késztermékek

Több raktár és tárhely

A program kidolgozott metódusokat tartalmaz a telephelyek, raktárak, tárolóhelyek, személyi és zárolt raktárak kezelésére, eltérő jogosultságokkal is

Készletszint figyelés

Szoftverünk tételes készlet- és forgalom kimutatást vezet, így az aktuális készletek mennyiségben és értékben is részletesen lekérdezhetők

Készletérték nyilvántartás

Programunkkal tételes mennyiségi és értékbeli készletanalitika vezethető, készletszámlánként eltérő értékelési módokkal (FIFO, mérlegelt ár, elszámoló ár)

Tetszőleges mozgások

Szabadon definiálhatók a bevét és kiadás mozgások, az egyes mozgássablonok vezérlői, alapértelmezett adatai, a nyomtatási képek és a hozzáférések

Széleskörű riport választék

A beépített, előre gyártott formáknak és a lekérdezésre alkalmas táblázatoknak köszönhetően a riportok rendszere végtelenül rugalmas

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

flexPROF beszerzés-logisztika modul

Beszerzési-logisztikai modulunktól minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a megfelelő időben rendelkezésedre álljanak a készletek, pont ott és pont annyi, ahol és amikor erre szükséged van.