flexPROF CRM-értékesítés modul

Ügyfélkezelés, értékesítés és sablonizált feladatkezelés jól átlátható rendszerben

Integrált CRM modulunk alkalmazása könnyen áttekinthetővé teszi az értékesítési folyamatokat a reklámkampányok összeállításától kezdve az érdeklődők gyűjtésén át az árajánlatadásig.
flexPROF CRM-értékesítés modul

Könnyen kezelhető ügyfélkapcsolati rendszerünkkel semmi sem veszik feledésbe

Fejetlenségből szervezettség

A szétszórt ügyféladatok egységes rendszerbe kerülnek, így jóval egyszerűbbé válik a feladatok delegálása és a végrehajtás ellenőrzése

Megszűnik az információ-monopólium

Végre nem csak a vezetőség fejében lesznek meg a kulcsinformációk, hanem jogosultság szerint az összes illetékes kolléga hozzáférhet

Egységessé válnak ez értékesítési folyamatok

Az ajánlatkérések és a kiadott ajánlatok nyomon követése, egységes felépítése és megjelenítése  megkönnyítik az értékesítők munkáját.

flexPROF CRM-értékesítés modul

Felhőalapú CRM rendszerünk átláthatóvá teszi az ügyfélkapcsolatok kezelését, növeli az értékesítés hatékonyságát, és hasznos kimutatásokkal segíti a vezetőség munkáját

flexPROF CRM-értékesítés modul

Legyen szó egyszerű vevői ajánlatkérésről, panasztételről, vagy beszállítói megállapodásokról, gördülékenyen működő ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszerünkben biztosítjuk az információk strukturált és adatbiztonsági szempontoknak megfelelő elhelyezését és utólagos nyomon követését.

flexPROF CRM-értékesítés modul

Praktikus funkciók segítik az ügyfélszerzést és az ügyfelek megtartását hosszú távon

Ajánlatkészítés

Növeld céged árbevételét professzionális ajánlatokkal

Felhasználóbarát ügyfélkapcsolati rendszerünkkel nagy mennyiségben állíthatsz elő igényes, szép és egységes formátumú árajánlatokat néhány kattintással. Szoftverünk szorosan együttműködik a válallatirányítási rendszer többi moduljával, így jelentősen csökken az adminisztrációra fordított idő, és az ajánlat elfogadását követően a további folyamatok is gördülékenyen mennek végbe.

Vevői és szállítói ajánlatkérések

Vevői ajánlatok egyszerű kiadása

Ajánlatadás partner és cikkszám nélkül is

Egységesített ajánlatok minden területre

Bejelentések kezelése

Előzd meg a konkurenciát gyors válaszadással

A fogyasztói észrevételek, panaszok hatékony menedzselése kiemelten fontos az ügyfelek szempontjából, valamint nagyban hozzájárul a nyugodt céges légkör és a vezetői elégedettség biztosításához is.

Integrált CRM rendszerünkben ezeket könnyen és átláthatóan kezelheted, így egy bejelentést sem veszíthetsz szem elől, ráadásul jelentős piaci előnyre is szert tehetsz, ha ügyfeleid megkereséseire gyorsabban tudsz válaszolni a versenytársaidnál.

Aktivitás kezelés

Az ismétlődő feladatok automatizálása értékes munkaórákat szabadít fel

Ad hoc cselekvések helyett bevált sablonokból felépített, testreszabott folyamatokat és kontrollt kínálunk, amikkel könnyű felismerni az esetleges hibákat és elakadásokat a rendszerben, így hatékonyabbá és hibabiztosabbá teheted céged működését.

Az aktivitáskezelő modul segítségével kézben tarthatók a feladatok, és azonnal, egyértelműen láthatóvá válik, ha valahol probléma merül fel. Az előre definiált workflow  sablon felkínálja a következő lépés lehetőségeit, ezek közül egy kattintással kiválasztva a megfelelőt, felelőssel, határidővel továbbgördül a folyamat.

Ügyféladatok kezelése

Érj el minden ügyféladatot egyetlen kattintással

Felejtsd el a noteszek, post-itek és Excel táblák kaotikus világát. CRM rendszerünkben jogosultságának megfelelően minden munkatársad egységes adatbázisban férhet hozzá a naprakész ügyféladatokhoz, legyen szó a kapcsolattartó törzsadatairól, az aktivitásokról és értékesítési előzményekről, vagy a különféle pénzügyi információkról.

Flexprof Crm-értékesítés modul

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

A Nádor Rendszerház kft 2011 óta használja a flexPROF rendszerét a cég teljeskörű kereskedelmi, gazdasági, logisztikai kiszolgálására.A szoftver nagy előnye, hogy minden területen lépést tartott a cég növekedésével és továbbra is kiszolgálja az igényeinket.

Gombos Tibor

Ügyvezető igazgató, Nádor Rendszerház Kft.

Cégünk, az AVIAN Systems Kft. vizuáltechnikai termékek kereskedelmével foglalkozik. Hosszú hónapokon keresztül kerestük azt az integrált szoftvert, amely egyszerre segíti a kereskedők, a könyvelés, adminisztráció és szerviz munkáját.
Nagyon rövid idő alatt megtanulható a rendszer, használata logikus, egyszerű és felhasználóbarát egyben, átfogó felépítésének köszönhetően.  A helyes beprogramozáshoz mindig azonnali segítséget kaptunk,  ezen túljutva felgyorsult a munkavégzés minden területen. A rendszer képes összekapcsolni a különböző egységekben feldolgozott adatokat, így kevesebb időráfordítással segítve a vállalkozást a döntések előkészítésben, meghozatalában.

Nagy Attila

Ügyvezető, AVIAN Systems Kft.

flexPROF CRM-értékesítés modul

Alkalmazásaink maximalizálják a sales és marketing csapatod eredményeit

Kampánymenedzsment alapok

Az ügyféladatok leválogatásával célirányos marketing-listák készíthetők a különféle kampányokhoz

Adatexport és adatimport

Más rendszerekkel kommunikáló adataimport segíti a nagy tételszámú ajánlatok összeállítását

Pénzügyi adatok megjelenítése

Teljes rálátást kapsz a vevőid és a beszállítóid teljesítési illetve fizetési szokásaira

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

flexPROF CRM-értékesítés modul

A CRM rendszer optimalizált folyamatainak köszönhetően semmi sem fog feledésbe menni, és sokkal hatékonyabbá válik a munkavégzés, miközben több sikeresen lezárt értékesítés lesz a cégedben.