flexPROF pénzügy-számvitel modul

Teljes körű számviteli rendszerünkkel rutinfeladattá egyszerűsödik a könyvelés

Kezeld egyszerűen a számlázás, főkönyvi könyvelés, mérlegkészítés és minden egyéb pénzügyi nyilvántartás összes műveletét egyetlen, remekül integrálható ügyviteli programmal.
flexPROF pénzügy-számvitel modul

Átfogó ügyviteli rendszerünk alkalmazásával könnyedén kézben tarthatod céged pénzügyeit

Káosz helyett naprakész információk

Külön könyvelő, számlázó, és gyártási programok helyett azonnali pénzügyi adatok egyetlen rendszerben

Az adatok maguktól előállnak

A manuális munkát egyre több automatizmus segíti, így azonnali, tiszta helyzetképet kapsz a pénzügyekről

Minden egy helyen a könyveléshez

Nem kell az adatok átadásával bajlódni, mert a könyvelőd is ugyanebben a rendszerben dolgozhat

flexPROF pénzügy-számvitel modul

Sokoldalú szoftverünk objektív és pontos képet ad a cégedben zajló összes pénzügyi folyamatról a számlázástól az Áfa bevallásig.

flexPROF pénzügy-számvitel modul

A pénzügyi folyamatok zökkenőmentes kezelése a cégvezetés egyik legfontosabb pillére, hiszen csak a pénzügyi-számviteli rendszerben szereplő pontos és konkrét adatokra támaszkodva lehet új célokat kitűzni és azok mentén tovább növekedni.

flexPROF pénzügy-számvitel modul

Kényelmes pénzügyi funkciók, amik megkönnyítik céged működését

Főkönyvi rendszer

Naprakész beszámolók néhány kattintással

A főkönyvi rendszer pontos vezetése nem csak törvényileg kötelező, de a vezetés érdeke is. Átlátható, sok automatizmussal működő pénzügyi-számviteli programunk segítségével egyszerűen nyilvántarthatod a költségeket és a bevételeket, illetve naprakész jelentéseket kaphatsz az ezekben bekövetkező változásokról.

Mérleg- és eredménykimutatások

A könyvelés EUR-ban, USD-ben és más devizában is lehetséges

Beépített biztonsági ellenőrzések és zárlatok

Vezetői számviteli analitikák és kimutatások

Pénzügyi rendszer

Objektív és pontos látkép minden pénzügyi folyamatról

Minden vezető tisztánlátásra vágyik a pénzügyekben. A kényelmes és gyors adatbevitel valamint a rugalmas lekérdezési lehetőségek stabil alapot teremtenek ahhoz, hogy pontos, valós idejű képet kapj céged pénzügyi teljesítményéről, ami alapján megalapozott vezetői döntéseket hozhatsz.

Vevői és szállítói folyószámlák

Áfa analitika és Áfa bevallás

Banki kivonatok és pénztár nyilvántartás

Egyszerű cash-flow kezelés és adóügyek

Tárgyi eszköz rendszer

Számítsd ki egyszerűen a számviteli- és adótörvény szerinti amortizációt

Könnyen kezelhető, rugalmasan működő tárgyi eszköz nyilvántartó modulunk segítségével átláthatóvá válik a vállalkozás egyedi és csoportos eszközeinek és tartozékainak, valamint egyéb immateriális javainak nyilvántartása.

Integrált rendszerünk a teljes élettartamot figyelembe véve előre kiszámolja a várható értékcsökkenést, ami évekre előre óriási segítséget nyújt az üzleti tervezéshez. Az eszközök értékének változásait pedig tetszőlegesen kialakítható tranzakciókkal lehet nyomon követni.

Számlázás

Zárd le az üzleti és értékesítési folyamatokat pár gombnyomással

Teljes körű, ugyanakkor könnyen kezelhető számlázó rendszerünkkel a számlázás gyakorlatilag bármely üzleti folyamatból lehetséges: rendelésből, szállítólevélből, munkalapból, díjbekérőből, vagy akár szerződéses előjegyzés alapján is, így nem kell külön számlázó programot használni, és az adatok könyvelésbe történő integrálásával bajlódni.

E-számla készítés és automatikus számlázás

Egyszerűen követhető pénzügyi teljesítés

Azonnali online számlajelentés a NAV felé

Az árbevétel megjelenik a kontrolling rendszerben

Flexprof pénzügy-számvitel modul

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

Alkatrészgyártó cégünk japán anyavállalata EUR alapú könyvelést vár el tőlünk, mely a teljes ERP rendszerünkben követelmény. A flexPROF megoldásának kiválasztásában döntő szempont volt, hogy a szoftver ezt megbízhatóan tudja. Könnyű volt megtanulni a használatát.

Tatár Ádám

Ügyvezető, Sanki Europe Kft.

Társaságunk több mint 10 éve használja a SekaSoft rendszerét, ahogy a tevékenységeink megkívánták, a rendszert rugalmasan alakították az ingatlan hasznosítási, vagyongazdálkodási funkciókhoz. Pénzügy-számvitel és a kontrolling modulja napra kész információt biztosít likviditásunk, tevékenységünk eredményességének nyomon követéséhez és ezáltal rövid – hosszú távú terveinkhez. Könnyen kezelhető, biztonságos rendszernek tartom.

Horváth Tünde

Gazdasági igazgató, Budavidék zRt

flexPROF pénzügy-számvitel modul

Alkalmazásaink maximalizálják a sales és marketing csapatod eredményeit

Bankforgalom

A bankbizonylatok sorainak importálásával láthatóvá válik minden pénzmozgás, és egyszerűsödik a számlakiegyenlítés

Házipénztár kezelése

Több pénztár illetve a valutapénztárak kezelése is lehetséges bizonylat előállítással és folyószámla kapcsolattal

Szállítói számlák

Számlák importálása és érkeztetése egyszerűen, valamint utalványozás, számlakép-felismeréssel is, automatikusan a NAV-ból

Vevői számlák

Vevői számlák ágon bekönyvelhetők vagy importálhatók akár más rendszerben készült számlák is

Folyószámlák

Tartozások és kintlévőségek listás és táblázatos lekérdezése egyszerűen, partnerenként, tételesen, vagy időszakokra bontva

Pénzügyi levelezések

Előre gyártott, de egyéni szövegezéssel testre szabható egyenlegközlők, fizetési felszólítások, késedelmi kamatterhelések

Adóügyek

Jól áttekinthető felület a céges kötelezettségekre bevallási időszakonként, adónemenként, az összes vonatkozó dokumentummal

Cash flow

Pénzügyi tervezés a vállalati pénznemben és egy kiemelt pénznemben, hitelkerettel vagy anélkül, akár a lejárt számlákkal tételesen is

ÉCS tervezés

Teljes élettartamra számol a program, így az ÉCS tervezése vállalati szinten és a kontrolling területén egyaránt megoldódik

flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

flexPROF pénzügy-számvitel modul

Használd sokoldalú ERP rendszerünk pénzügyi és számviteli modulját, és tedd átláthatóbbá a pénzügyeket, ami hosszú távon fokozza céged működésének hatékonyságát, és növeli a bevételeidet is.