SekaSoft Modulok

Gördülékeny vállalatirányítás könnyen kezelhető, transzparens rendszerben

Hazai igényekre tervezve

Hazai piaci igényekre tervezett megoldásokat kínálunk

30 éve működünk együtt neves hazai gyártócégekkel. Szoftverünket kimondottan a magyar piacra fejlesztettük a hatályos jogszabályi környezethez igazodva, így optimális megoldást kínálunk a magyarországi cégekben végbemenő összes folyamat kézben tartására.

Minden területet lefedünk

Rendszerünk a vállalatirányítás minden részét lefedi

ERP rendszerünk egymással szorosan együttműködő modulokból épül fel, amik lefedik céged minden kritikus területét a beszerzéstől az értékesítésig, ezáltal a teljes vállalatirányítás egy jól átlátható, könnyen kezelhető központi rendszerben összpontosul.

Riportok egy kattintásra

Az adatok és riportok néhány kattintással rendelkezésre állnak

Szoftverünkkel az eddig szétszórtan kezelt adatok végre egységes rendszerbe kerülnek, és pár kattintássá egyszerűsödik a kimutatások, riportok és statisztikák készítése, vagy a státuszok lekérdezése, amihez jogosultság szerint könnyen hozzáférhet az összes illetékes kolléga.

Automatizmusok

Minden lehetséges folyamatot automatizálunk

Beépített automatizmusaink segítségével a folyamatok maguktól végbemennek a teljes ERP rendszerben. Elegendő az adatokat vagy a módosításokat egyszer bevinni, és az láncszerűen kifejti hatását az összes modulban, ami cégszinten felgyorsítja a teljes működést.

Cégre szabott megoldás

100%-ban cégedre szabott szoftvert adunk a kezedbe

Sokoldalúan használható alapszoftverünket testre szabjuk céged egyedi működési folyamataihoz igazítva. Nem "dobozos" megoldást kínálunk, hanem testre szabjuk alapszoftverünket céged sajátságos termelési és gyártási folyamataihoz igazodva. A szükséges további funkciókat hozzáfejlesztjük, így egy könnyen kezelhető, szerethető ERP rendszert adunk a kezedbe.

SekaSoft

Gördülékeny vállalatirányítás könnyen kezelhető, transzparens rendszerben

CRM modul

Integrált CRM modulunk könnyen áttekinthetővé teszi az értékesítési folyamatokat a reklámkampányok összeállításától kezdve az érdeklődők gyűjtésén át az árajánlatadásig.

Tovább a Crm modulra

Pénzügy-számvitel modul

Kezeld egyszerűen a számlázás, főkönyvi könyvelés, mérlegkészítés és minden egyéb pénzügyi nyilvántartás összes műveletét egyetlen, remekül integrálható ügyviteli programmal.

Tovább a pénzügy-számvitel modulra

Kontrolling modul

Eredmény- és pénzügyi kontrolling rendszereink a költségek és a bevétel több dimenziós összevetésével, illetve a várható pénzmozgások kézben tartásával teszik hatékonyabbá vállalatod működését.

Tovább a kontrolling modulra

Beszerzés-logisztika-készletnyilvántartás modul

Szoftverünk megkönnyíti a gyártó cégeknek, hogy a termeléshez szükséges anyagok és eszközök mindig a megfelelő időben, megfelelő mennyiségben, és a megfelelő helyen álljanak rendelkezésre.

Tovább a beszerzés-logisztika modulra

Gyártásmenedzsment modul

Korszerű gyártásmenedzsment rendszerünk a termelő cégek alapvető árbevétel teremtő tevékenységét segíti a gyártási folyamatok összehangolt tervezése, irányítása és ellenőrzése révén.

Tovább a gyártásmenedzsment modulra

Minőségbiztosítási funkciók

Modern ERP szoftverünkbe sokféle minőségbiztosítási rendszert támogató funkciót építettünk be azért, hogy egyetlen adatforrásból építkezzen minden főbb folyamat és a minőségirányítási rendszer.

Tovább a minőségbiztosítási funkciókhoz
flexPROF ERP rendszer

4 ok, amiért ha kipróbálod, többé nem tudsz a flexPROF ERP nélkül dolgozni

#1. Felhő alapú szoftverek

Felhő alapú szoftverek

A flexPROF modulok és a vállalati adatok jogosultságnak megfelelően bárhonnan, bármikor stabilan elérhetőek a Microsoft Azure technológiára épülő biztonságos SekaCloud megoldással.

#2. Integráció a modulok között

Integráció a modulok között

Az egyes modulokban berögzített vagy keletkezett adatok hatásaikkal együtt automatikusan megjelennek a további modulokban is, így elkerülhetőek a manuális rögzítésből eredő pontatlanságok.

#3. Teljes körű betanítás

Teljes körű betanítás

Az alapos, lépésről lépésre történő betanítást korszerű videós oktatórendszer egészíti ki, így a kollégák a tanulást önállóan, rugalmas időbeosztással és szükség szerinti gyakorlással végezhetik.

#4. Folyamatos support

Folyamatos support

Megbízható szakértői támogatást kapsz azoktól, akik a legjobban ismerik a flexPROF ERP rendszerét, mert így tudjuk a legmagasabb szintű innovatív megoldást nyújtani céged hatékony irányításához.

SekaSoft minőségbiztosítási funkciók modul

Elégedett ügyfelek eredmény alapú visszajelzései

Judit

CRM rendszerünkben jogosultságának megfelelően minden alkalmazottad egységes adatbázisban férhet hozzá a naprakész ügyféladatokhoz, legyen szó a kapcsolattartó törzsadatairól, az aktivitásokról és értékesítési előzményekről, vagy a különféle pénzügyi információkról.

Martin Weber

CEO igazgató, Big Company

Eszter
Martin
Emese

CRM rendszerünkben jogosultságának megfelelően minden alkalmazottad egységes adatbázisban férhet hozzá a naprakész ügyféladatokhoz, legyen szó a kapcsolattartó törzsadatairól, az aktivitásokról és értékesítési előzményekről, vagy a különféle pénzügyi információkról.

Martin Weber

CEO igazgató, Big Company